Algemene voorwaarden

Bestellen
Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigings e-mail. Daarin staat het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten en ons banknummer.  Bij grote bestellingen t.w. kasten e.d. en u wilt deze bezorgd hebben gelieve hiervoor telefonisch kontakt met ons te hebben zodat dat in overleg met u en ons verzorgd kan worden en een prijsafspraak gemaakt kan worden.
Prijzen en betaling
De vermelde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Wij verwachten dat uw betaling binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging op ons banknummer is bijgeschreven. Onder betaling verstaan wij uw volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten/bezorgkosten. Is zonder tegenbericht uw betaling niet bijgeschreven, dan annuleren wij uw bestelling. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen of afspraken hierover.
Verzending
Verzending van kleine artikelen vindt plaats binnen 7 dagen na ontvangst van betaling. Verzending wordt verzorgt door TNT post, wij hanteren de daarvoor geldende TNT tarieven. Jantje-Dientje verpakt de artikelen uiterst zorgvuldig, en is niet verantwoordelijk voor schade en of verlies tijdens vervoer. Voor het bezorgen van grote artikelen, die wij verzorgen, zijn wij verantwoordelijk tot en met de voordeur.
Afhalen artikelen
Alle artikelen kunnen ook na telefonisch overleg afgehaald worden bij Jantje-Dientje.
Levering
De levertijd bedraagt 5 tot 7 dagen na ontvangst van uw betaling. Jantje-Dientje stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen. Jantje-Dientje is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de produkten tijdens het transport. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, moeten ongeopend zijn en in de originele verpakking. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Teruggestuurde artikelen verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op het door de klant opgegeven bankrekeningnummer. De door Jantje-Dientje gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.

Geef een antwoord